Iskalnik

Brezplačno svetovanje

Pasica

Mnenja strank

 • Jože J.
  hvala za vse informacije na vašem page-u, ko ima človek probleme, ki jih ne bi delil z drugimi, tukaj ...

  Preberite več...

   
 • laura
  hvala za vso pomoč pri urejanju skrbništva za moje otroke.

  Preberite več...

   
 • David K.
  Strokovno in preudarno, v zadevi, ko so mi vsi govorili, da kot moški nimam nobenih možnosti, sva ...

  Preberite več...

   
 • Milenka
  Pohvaliti moram g. Miha Dolenc, njegov nasvet mi je rešil problem, ki se mi je vlekel zadnji dve leti ...

  Preberite več...

   
 • Kaja
  Pohvaliti moram spletno stran, podatki, ki so tukaj dosegljivi, jih ostali računajo. Prvi brezplačni ...

  Preberite več...

Družinsko pravo Ius universum
Ius Universum

CELOVITE REŠITVE ZA VAS, KI VAM NUDIJO PRAVNO VARNOST

V IUS-UNIVERSUM se ukvarjamo s pravnim svetovanjem na vseh področjih, zato našim strankam omogočamo doseganje najboljših rezultatov. Z njimi v atmosferi zaupanja ustvarjamo celovite rešitve, prilagojene njihovim potrebam in zahtevam, ter pomagamo ljudem z različnimi pravnimi težavami, pri nas dobite celostno pravno podporo.

VIZIJA IUS UNIVERSUM

Razširili bomo naš močan položaj na področju pravnega svetovanja v Sloveniji, Avstriji , Nemčiji, Franciji in Švici z jasnim poudarkom na grajenju partnerstev z mednarodnimi in regijskimi strankami.

Nadaljevali bomo z rastjo naših poslovnih storitev in svetovanjem preko organske rasti ter združevanj in prevzemov. Zagotavljamo celovito pravno svetovanje fizičnim osebam kot podjetjem.

Smo prepoznaven strokovnjak na področju dednega prava, stvarnega prava, družinjskega prava, odškodninskega prava, delovnega prava, vseh oblikah gospodarskega prava, upravnega prava, kazenskega prava in mednarodnega prava.

VREDNOTE IUS UNIVERSUM

Podjetje brez vrednot je kot ladja brez kompasa, zato v IUS-UNIVERSUM naše vrednote – strast, inovativnost, znanje in izkušnje ter partnerstvo – širimo tako med našimi zaposlenimi kot med poslovnimi partnerji, strankami in drugimi ključnimi deležniki. Vse z namenom plutja v pravi smeri – v smeri skupnega uspeha prevsem na poudarku Vaše pravne varnosti.

V poslovnem svetu veliko ljudi meni, da štejeta le inteligenca in moč. V IUS-UNIVERSUM smo prepričani, da brez srčnosti in strasti ne gre. Naši sodelavci so zelo predani svojemu delu in vidijo smisel v svojem početju. Le tisti, ki izzive sprejmejo z iskrenim navdušenjem in predanostjo, so sposobni zagotoviti dolgoročni uspeh.

IUS-UNIVERSUM, je lahko le tako dobro kot tisti, ki delajo zanj. Njihova znanja in izkušnje so naša največja vrednota. In na to nikoli ne pozabimo. Zato se prava strokovnost začne s skrbno izbiro in strokovnim izobraževanjem naših sodelovcev. Nismo kar tako med najbolj iskanimi svetovalci v tem poslu.

"Dobri odnosi s strankami" nam niso dovolj. V IUS-UNIVERSUM menimo, da je sodelovanje s strankami v bistvu partnerstvo, ki temelji na medsebojnem zaupanju in spoštovanju. Razmišljanje in vedenje stremita k skupnemu cilju: najti najboljšo rešitev za vsak problem, ne glede na to, kako težaven se zdi. To je tudi eden od razlogov, zakaj imamo s strankami tako trajne odnose.

Nudimo informacije in pravno svetovanje na področju družinskega prava. Pokličite 040 30 30 84

 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

Komentarji   

 
#1 Mojca 14:53 06-08-2014
Pozdravljeni


Jutri smo naročeni pri vas ob 17 uri.Prosim vas če mi napišete pot kako priti do vas.

Hvala in lep pozdrav Mojca Gantar
Citat
 

Brezplačno svetovanje

Pasica

Pogosta vprasanja

Vprašanje: S partnerjem živiva v zunaj zakonski zvezi. Imava dva otroka. Preden sva si ustvarila družino sva se preselila v hišo mojih staršev, katere...
Vprašanje: Z ženo sva se ločila, v ločitvenem postopku sva si premoženje razdelila, prav tako sva dorekla kako si bova delila proste dni z otroci. Razlog...
Vprašanje: Zanima me kakšna je delitev premoženja v ločitvenem postopku. V mojem primeru mi je mama z darilno pogodbo podarila stanovanje, ko sva z ženo...
Vprašanje: Oče se je pred leti ločil od moje mame in na novo poročil z meni neznano žensko. Kasneje sem ugotovil, da ne živita skupaj, niti nikoli nista....
Vprašanje: Pred časom sem na loteriji zadel večji znesek, s katerim sem si kupil hišo, vikend ter lokal v centru mesta. V tistem času sem bil v razmerju...

FacebookNazadnje dodano

Najbolj brano

Ključne besede


Narejeno z Joomla!AZZ.

POKLIČI ZDAJ!

Brezplačno svetovanje

040 30 30 84

Vse informacije o družinskem pravu na enem mestu!